My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 7 October 2017

Sample Susu Sustagen Untuk Uwais Al Qarni


Assalammualaikum..
Hai you alls.. buat apa pagi-pagi ni..??
Hujung minggu ni buat apa lagi kalau tak uruskan keluarga kan..
Al maklum lah hari cuti ..

Ni nak tunjuk sample susu sustagen yang Erin dapat..
Sekali bagi 3 paket.. berbaloi jugak join club ni..


Berbaloi lagi bila disertakan voucer discount sebanyak RM5 (3 keping)
Tapi susu sustegen ni untuk setahun dan ke atas.. 
Uwais baru nak masuk 8 bulan.. so tak valid lagi nak bagi susu ni..
Kena tunggu bulan Februari tahun depan baru umur Uwais setahun..

Erin tengok macam menarik juga susu Sustagen ni..
Sekarang ni Uwais minum susu Ducth Baby dan susu kambing Habib..

Okaylah sekian..
Thanks tau sebab you alls sudi terjah dan baca blog PuteriAiryn ni..
love you alls..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers