My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 17 July 2017

Sayang Anak Ibu


Assalammulaikum..
Alahai.. lamanya Erin tak update blog ni kan.. 
berhabuk bersawang bagai..
Ada follower yg dah unfollow paaa..

Now Erin nak perkenalkan my lovely prince
Muhammad Uwais Al Qarni Bin Mohd Akasyah..
Tak sangka tahun lepas Erin bergelar seorang isteri..
Tahun ni naik pangkat lagi..bergelar seorang ibu..


Tak terbayang rasanya boleh dapat zuriat sendiri..
Syukur ke hadrat Illahi dengan limpah rahmatnya
Putera kesayangan Erin ni dah berusia 5 bulan hari ni..

Tanggal 17 Februari 2017 (Jumaat) lahirlah Uwais ke dunia ni..
Teringat kembali saat melahir Uwais..
Tidak terasa teruk..Malah terasa tenang sekali..
Sampai saat akhir nak bersalin pun, Erin sempat ke pejabat..
Dan buat kerja seperti biasa..Bila terasa kontraksi 10 minit sekali tu.. 
baru Erin call husband untuk bawa ke Hospital..

Tepat jam 12.36 pagi Jumaat.. lahirlah Uwais..
Ramai orang cakap muka Uwais ni mirip Baba dia (husband)
Yerlah dah anaknya..mestilah muka ikut babanya..hehe..


Okaylah inilah sedikit  coretan perkenalan putera sulung Erin kepada you all..
Sekian.. 😙😙😙😙
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers