My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 1 July 2013

Yeay!!! Go To Redang Island (Part 3)

Assalammualaikum..

Okay.. seperti yang dijanjikan nak cerita pasal snorkeling ni.. Wah..excited gituuu.. hua..hua...hua...
Bloom..Bloom..(Bunyi air daaa...)

Haa.. nak pergi snorkeling..mesti lah kena pakai jaket ni.. Kalau yang dah pandai berenang.,..Tak payah pakai pun tak per.. Tapi Erin nak pakai jugak walaupun tahu berenang.. Sebab laut ni bahaya sikit..
Ni lah geng-geng JKR KSPT yang dah sedia nak pi snorkeling.. Cewah.. ada gaya gitu...
Jom.. pakat-pakat terjun..Bloom..Bloom...Ni snorkeling kat Deep Sea.. Deep sangat ke?? Entahlah no komen.. Tapi..kaki memang tak cecah tanah lah beb...Ikan?? Memang banyak gilerzz.,...
Yeah..! I'm snorkeling..Ikan...I'm duyung is coming... Hehehe..Ikan tengok Erin..terus dia lari..Lajuuu....
Wow.. awsome..ikan berenang..cantik sangat.. Ikan apa entah namanya.. tak tahu.. Dah tanya ikan tu nama apa.. Tapi dia senyap je.. Sebab ikan ni tak da lidah.. kikiki..
Wow...Best gilez... berenang di deep sea..Tapi 2 jam je snorkeling kat situ...

8 comments:

Noor Mala Shahar said...

seronoknye...pergi ramai-ramai...

puteri airyn said...

Memang best.. lagi pun pemandangan kat redang sangat cantik.. :-)

Nira Karmila said...

kak erin!
Seronoknya snorkeling~~ waa...

jeles jeles... (>_<)

puteri airyn said...

Memang best snorkeling..Bleh tengok ikan-ikan..Nira..jom la kita p redang..hehehe..

Nira Karmila said...

Memang teringin nak pergi.
Sob sob...
Tak pernah pergi Pulau Redang.

Saya ni budak tak ada gaji lagi.
Hehe...

Yosh! Kumpul duit~ kumpul duit~

puteri airyn said...

InsyaAllah.. nanti ada rezeki..Nira pun bleh p redang.. Kak erin pun tak sangka geng ofis nak buat program pi redang.. so, kak erin pun join.. :-)

fadh leyanie said...

seronoknya , xpernah sampai lagi ke sana :D

puteri airyn said...

Fadh..nanti ada masa boleh lah ke sana.. best tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers