My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 6 March 2013

MeRaJuK pLuS SeDiH

Rasa macam nak merajuk dengan someone lah..
*
*
*
Huhuhu :-(
*
*
*
Awak sayang saya or not??
*
*
*
Huhuhu :-(

MeNgAnTuK pLuS BoRiNg

Huhu.. Mengantuk giler..
Tak da sapa aku nak mengadu..
Aku mengadu kat blog ni je lah..
Bukan ada orang kisah pun tentang aku..
Huhu sedih..
Mengadu kat blog je lah..
Sayang kat blog je lah..
Ye lah tempat meluahkan segala-galanya..
Baik dan buruk..
Semuanya aku coret kan di sini..
Sapa lah yang nak ambik tahu pasal aku ni kan kan...
Picture kucing tu macam mood aku sekarang ni lah kan..
Boring tahap kritikal..
 
:-(
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers