My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 2 August 2013

SpEciaL MeNu UnTuK AdiK

Assalammualaikum..

Sapa suka makan spaghetti meetballs.. Ni favourite Erin nih.. Westen gituu..Well U know meeee...

Sebenarnya menu ni special skit bagi menyambut kepulangan adik ku yang tersayang.. Yang belajar jauh nun di sana.. Tahu ke kat mana dia study.. Yang semestinya dalam Malaysia jugak lah..

Kuala Pilah Negeri Sembilan je pun..Hehe



Inilah spaghetti nyer..Terliur gitu kan..Picture ni ambik dari google image je pun.. hehehe..
Tapi memang dah plan nak masak yang best-best untuk adik tersayang..

Oh ada lagi..Tadi round Giand Hypermarket..Erin beli susu Idea and fruity cocktail..Beli Jenama Dole..Sebab jenama ni sedap skit..Terasa juicy nyer...
Tahu Erin nak buat desert apa untuk adik..For sure lah milky fruity Jelly yang sweet sour..Aum,aum..sedap gituuu..


Then ada lagi menu untuk adik..

Taraaa..murtabak meggi yang sedap..

Yang pasti menu kegemaran adik..Sayur keladi..

Pagi tadi Erin dan Mama round pasar cari something.. U know.. Adik tu mintak apa??

Haa.. Ni lah yang adikku mintak mama belikan untuknya.. Daging lembu Rimau Menangis..Kenapa beli daging Lembu ada Harimau pulak ni?? Hehe.. itu nama bahagian lemak lembu yang sangat sedap..Kalau buat masak apa pun sedap.. Lemak tepu.. kalau dah sejuk pun still nampak berminyak dan lazat..

9 comments:

PakcikLie PCL said...

salam , selamat berpuasa Putri..sedap je nampak spaghetti ..tp pcl kureng skit la, tp rimau nangis tu terbaik ! suka sangat.

Aida Ismail said...

Waaa banyaknyee adik akak mintak! Hehe~ XD

Norhasniza Khalid said...

wah! permintaan yang boleh tahan gak tu....

mirza syazwina said...

sedapnya spagetti,huhuu.lagu raya la dekat blog ni :)

Mizz Aiza said...

unik nama daging lembu rimau tu erin.. first time aiza dengar.. gambar spaghetti tu nampak sedap..

krole said...

halamaks...speselnya wak masakkn tuk adik wak tu...pergh! untungnya beliau...msti gumbira sakan dia ble buka nnt adus2 teraso lapo lak tngok gambar2 lazat ni huhu~

zakirasli .. said...

wah,, bgusla dpat akak mcm kak erin ni :) apapun lawa banner tu.. lgu pun best hee

Ida Syuhada said...

Ooo baru tahu namanya Daging lembu Rimau Menangis... hehehe

Tetamu Istimewa said...

Amboi, terliurnya tengok di siang-siang hari ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers