My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 26 July 2017

The Cruises - Menghadapi Hidangan Lazat

Assalammualaikum..hai..
Semalam kan gaji baru masuk..
Mesti you all yang kerja gov happy 
sebab gaji yang dinanti sekian lama baru masuk bank..

Lama ker?? Haha..yer lah raya sakan lah katakan..
Duit pun mengalir deras bak air terjun gitu..

So semalam Erin teringin sangat nak makan makanan ala-ala westen gitu..
Malas nak makan nasi or roti..
Then Erin pun ajak hubby pi Aman Central..
Teringat dulu pernah pi makan dengan abah dan mama di Restoran THE CRUISES..
Sedap makanan westen di situ..



Maka Erin ajak hubby pi situ..
Sekali sekala nak belanja hubby..
Selalu hubby je yang belanja makan.. Kali ni biar wife plak..


Banyak menu yang sedap-sedap di situ.. sampai rambang mata nak pilih yang mana..
Then hubby ternampak menu combo.. Intersting lah menu tu..
Gabungan ikan kambing dan ayam.. ada potato fries dan mixes salad..
Yang best ada promotion air free..cuma yang air free tu ada 3 pilihan saja..
Seperti biasa air kegemaran Erin dan hubby ialah ice lemon tea..




Ops jangan kata Erin tak pantang.. ni pun sekali sekala je.. 
Memang terbaiklah menu yang kami pilih..
Daging kambing yang di grill memang juicy sangat..

Isi ikan yang digoreng ala-ala nugget tu memang sedap dan rasa segar..
Kenyang sampai ke malam..

Sekian..Thanks sudi baca.. 😀😀😀
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers