My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 1 July 2013

Yeay!!! Go To Redang Island (Part 2)

Assalammualaikum

Hey semua...Hmm.. Erin dah balik dari Pulau Redang ni.. Seperti yang dijangkakan..Pulau Redang memang sangat cantik..Dari Jeti Merang sehingga lah sampainya kami di Mutiara Resort.. Erin teruja sangat..Dengan pasirnya yang bersih, putih dan halus..Air lautnya yang biru menghijau.. amat memukau pengunjung yang tiba..SubhanaAllah.. Begitu indah ciptaan Allah Yang Maha Esa..
Hidupan marin yang berwarna warni berenang ke sana ke mari dan begitu jinak..

Pemandangan ni Erin snap guna my xperia.. Cantikkan view kat pantai ni..
Okay Erin bergambar kejap dekat board yang tulis 
REDANG MUTIARA BEACH RESORT
Malam first kami dijamu dengan BBQ Dinner.. Wow.. sedapnya..
Hehehe 2 ketul ayam sekali makan.. Rasa macam nak ambil lagi.. Tapi malu...
So..Aktiviti petang.. santai-santai aje..main bola tampar pantai..Dasyat gak staff-staff JKR KSPT ni kan.. Hehehe..
Ni picture sun rise.. Pagi-pagi lagi Erin dah bangun semata-mata untuk snap picture sun rise ni..View yang sangat menakjubkan..
Wah.. bergaya ala-ala pelancong gituu..Pinky gurl.. ihik..ihik.. Erin siap beli topi pink lagi.. beli kat jeti merang je.. Harga?? RM15 aje.. Dapat discount RM2.. Jadi harga topi tu RM 13 je lah..
Ni picture Erin dan Irah.. Kira kami 2 orang je yang single p situ.. Staff lain semua dah berkahwin..Cantik tak picture kami.. pinkish gurls gituuu... Hehe
Masa ni dah naik bot mau pulang dah.. Huhu.. really miss U redang Island.. Nanti Erin plan nak p lagi..
Hmm... Pi Honeymoon ke..Hehe.. berangan je lebih..

Tengah-tengah lauttan terdapat pulau kecil tu pulak.. so, snap je picture...

p/s : Okay.. nanti dalam part 3.. Erin akan ceritakan tentang aktiviti snorkeling.. best gilerzzz... hehe..

3 comments:

Norcahaya Ali said...

terliur nengok bbq tu, cantik pulau redang ni. hahahahaha. biru air.

puteri airyn said...

Betul2 cantik kat redang ni.. :-) best sangat 3H2M..

Syafiq Kamaruddin said...

cantiknya pantai diaa, putih! laut biru lak tu... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers