My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 6 September 2013

Kisah Pengamen Cilik (Tegar)

Assalammualaikum..

Manalah sangka Pengamen cilik ni dah jadi superstar.. Tapi dia masih merendah diri dan tak anggap dirinya sebagai superstar.. Tegar ni banyak kebolehan.. Jom tonton..Tonton sampai habis tau.. Kalau nak tahu kisah hidupnya.. Bagus betul budak tegar ni.. baik orangnya.. cute dan bijak..


Nilah lagu Tegar yang begitu famous amous tu.. Kisah sebenar hidupnya..Tak jemu dengar ulang-ulang pun tak pa..Jom layan..

12 comments:

mama_ka0ri said...

takleh nak view..kena block..huhu..

Tetamu Istimewa said...

Saya juga menyukai lagu ini. Liriknya sangat jujur.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza suka juga mendengar lagu2 dia.. :D

dear xila said...

dia penah merasa susah dan tak mungkin akan susahkan org lain bila berjaya

ANIM said...

2 Abdul kak suka nyanyikan lagu ini..
liriknya mudah difahami anak2

Cik Mun said...

lagu ni best :)

Norhasniza Khalid said...

lagu yang best....

akmaL said...

best je dengar lagu ni..rasa jujur je budak tu luahkan perasaan :)

S.K.A said...

best lgu dia =) mmg santai je..

Shark Kay said...

shark pernah jugak wat entry tegar nie..
mmg rezeki dia kn..
siapa sangka skarang dh jadi superstar.

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Cute budak nie...dah berjaya pun...
Harap dia akan ingat segala jerih perit sampai bila-bila kan.....

x0x0 ^_^

Sam Banjamin said...

dah femes buadak ni.. tuah ayam nampak dikaki... tuah manusia allah sj yg tahu... moga tuah kita datang menyusul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers