My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 4 September 2013

Apa Kata Mereka Tentang Kenaikan Harga Petrol Ron95 dan Diesel pada 2013?

Assalammualaikum..

Apa pun kita kena berfikiran positif..Barulah minda terbuka..Apa yang berlaku ada sebab musabab..Renung-renungkan.. (kredit dari blog ni  http://syafiqslife.blogspot.com )

Jom view dan baca..

 Kelas mengenai ekonomi dan hutang negara

Harga minyak di jepun

subsidi minyak dikurangkan..

PENGURANGAN SUBSIDI MINYAK OLEH KERAJAAN DEMI MENGURANGKAN HUTANGNEGARA??

 INFO Penjimatan Daripada Pengurangan Subsidi Minyak DiKembalikan

Thanks sebab sudi baca dan komen.. :-)

6 comments:

shameel Iskandar said...

Harga minyak dah niak, setuju atau tak kita kena terima.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

apa-apa pun, bersyukurlah jadi rakyat Malaysia..

puteri airyn said...

Betul tu Aiza..

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Mujuq duk kat Malaysia...syukur...
Naik 20sen takpa..naik 2 hengget..lagi garu kepala woo...
Lepas ni kurangkn makan kat luar, minum kat luar, fast food and so on...huhu...

psst...ramaila tokey fuel saver lepas ni...

Tetamu Istimewa said...

Bila minyak naik, secara tidak langusng akan mempengaruhi yang lain. Semuanya akan naik nanti.

Sam Banjamin said...

tunggu la ape alternatif seterusnya.. kna sabar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers