My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Produk

Assalammualaikum..

Kecantikan seorang wanita dan lelaki bergantung kepada kecantikan fizikalnya kah? Persoalan yang mungkin sukar diungkapkan kerana dari sudut pandangan yang subjektif..Fizikal atau dalaman.. Biarlah selari.. Dan..Jika tiada cantiknya luaran.. Biarlah punyai hati yang kudus bersih..

Okay..tak mau cakap banyak.. Sekrang ni Erin nak publish gambar-gambar produk kecantikan yang Erin telah dan sedang gunakan.. Bukan kecantikan sahaja yang ku cari tetapi juga kesihatan.. Jom lihat..Kalau berkenan boleh contact nombor phone Erin.. Erin ni kira pengguna merangkap ejen juga yer..


 Information about VCO

Information about Miera Bella

2 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pernah cuba makan VCO tu, beli dengan kawan sekerja.. memang elok.. sekarang dah berhenti makan..

puteri airyn said...

Kenapa berhenti? Bagus ni VCO.. Erin makan konsisten..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers