My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 28 September 2015

Budu Fesyen Baru

Assalammualaikum..
Hai you alls..
Amacam raya haji 2015..Ok..? Makan daging banyak tak? 
Makan daging berhati-hati..ingat kesihatan sama hoi..hihi


Haha.. Inilah budu fesyen baru.. Terkejut eden bila pergi ke Pasar Siti Khadijah baru-baru ni.. Secara kebiasaannya budu dibotolkan..Tetapi budu kini dalam pek berwajah baru macam ni..

Fuh dasyat beb..macam rupa ubat gigi pun ado.. hihi
Apa pun tak pa ..janji ianya ialah budu..makanan kegemaran ambo..
Makey nasi tak dop budu ni tok sedak..hihi..

Cara nak makan budu ni ialah hiris bawang dan cili padi hijau tu nipis-nipis,
kemudian perah sedikit limau nipis..gaul sebati..
cicah budu ni dengan timun pun tak po dah..
sedap hingga tak terkata..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers