My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 28 September 2015

Budu Fesyen Baru

Assalammualaikum..
Hai you alls..
Amacam raya haji 2015..Ok..? Makan daging banyak tak? 
Makan daging berhati-hati..ingat kesihatan sama hoi..hihi


Haha.. Inilah budu fesyen baru.. Terkejut eden bila pergi ke Pasar Siti Khadijah baru-baru ni.. Secara kebiasaannya budu dibotolkan..Tetapi budu kini dalam pek berwajah baru macam ni..

Fuh dasyat beb..macam rupa ubat gigi pun ado.. hihi
Apa pun tak pa ..janji ianya ialah budu..makanan kegemaran ambo..
Makey nasi tak dop budu ni tok sedak..hihi..

Cara nak makan budu ni ialah hiris bawang dan cili padi hijau tu nipis-nipis,
kemudian perah sedikit limau nipis..gaul sebati..
cicah budu ni dengan timun pun tak po dah..
sedap hingga tak terkata..

12 comments:

PeRdU cINta said...

Budu berwajah baru.mudah di bawa ke mana2 ni..

Puteri Airyn said...

Betul tu PC..kira pek budu ni mesra pengguna..kat mana-mana pun boleh dibawa budu ni.tak risau botol budu akan pecah..

Mizz Aiza said...

first time aiza tengok budu macam ni.. memang canggih la..

puteri airyn said...

Tu lah Aiza..unikkan pek baru budu tu..Erin terus beli bila tengaok pek macam ni..cap ketereh pulak tu..

mirza syazwina said...

miza penah tengok dalam tv..hehee
tv berapa tak ingat dah..
menarik gak :D

Baiduri said...

Kretipnye....klu beli nk wat balik memana xde la risau botol budu pecah ke hape kan...hehe

puteri airyn said...

Kat tv ada tunjuk eh..akak baru tgk budu dalam pek macam ni..hihi..bagus juga dalam pek macam ni kan..kreatif

puteri airyn said...

Tu lah Baiduri..tak de lah risau botol pecah..

Sentiasa Panas said...

Budu pun bermain fesyen jugak ke..hehe

Padin said...

packaging baru... lebih praktikal

puteri airyn said...

Hehe..budu pun berfesyen..ingat orang je kan..

puteri airyn said...

Betul tu..tapi rasanya yg dlm botol tu lebih enak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers