My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 13 December 2012

JODOH...!!

Haaa....cakap lagi pasal jodoh..
Hmm..Apa?? Buat don't know je..buat bodo je...Ish..tak boleh, tak boleh..
Usaha kena usaha.. Usaha pulak jangan la sampai tersalah anggap..Kita perempuan, jaga adab beb..(Muslimah gitu..hehe)
DOA itu senjata orang mukmin yang terbaik kan..?? Maka berdoa lah..
Kalau Allah tak makhbul tu.. mau tahu sendiri lah yer..!! Sebab mesti ada something yang tak kena dengan kita..Maka MUHASABAH yang utama.. JANGAN langgar perintah ALLAH..(Al-Maklumlah baru je baca buku berkaitan jodoh..Cewaaaahhh...malu lew i..hehehe)

Apapun dalam hati tetap ada CINTA.. Biar lah selagi belum jumpa jodoh kita tu kita CINTAI ALLAH sepenuh hati.. Sebab CINTA kita yang hakiki adalah kepada ALLAH..

Jangan lew dok sedih-sedih yer duhai hati.. sebab JODOH, REZEKI, AJAL dan MAUT tu telah tertulis..Hanya Allah yang tahu segalanya..(Sedih pulak, sedih pulak..haaaruuuu...!!!)


TeNgOk LeW OwAnG Tu SeNtUH LoVe ^_^

Wednesday, 12 December 2012

CREPE CREPE CREPE..DOYAN,CHOCO,BERRY

Crepe crepe crepe.. orang cakap sedap.. betul ke ni..tapi kawan 'offfice' ni pun selalu bagi erin rasa crepe ni..wow..!! not bad..tapi erin rasa macam erin tak suka je crepe ni.. siap salah sebut lagi.. nak tahu tak erin sebut apa kat makanan tu.. erin sebut CRAB.. hehehe.. kawan erin pun nak gelak.. What ever lah kan.,. janji bunyi macam nak sama.. Popular sungguh aih makanan tu.. lagi Famous dari selebrity.. kikiki...(Gelak comey) Jap jap erin nak 'upload picture' CREPE tu tau.. Ada macam-macam kaler.. macam mana depa buat eh?? Erin tengok macam susah jugak.. erin tak pandai bab-bab kuih muih ni.. makan tau leeeerrrr... Hmmmm.....


Haaa...!!! Amacam menarik tak?? Mestilah kan kaler nya macam-macam.. tapi isi sama je.. letak CHOCOLATE..tapi erin tak suka sangat.. lagi suka letak STRAWBERRY..ada jugak tanya kawan cara-cara nak buat.. Memang susah aih.. lagi senang order pastu kasi kepingan RM kan kan.. ^_^ K lah setakat itu saja nak crita pasal ke 'Famousan' Crepe ni..Kalau korang rajin, search la google cara-cara nak buat CREPE ni.. buat, buat..jangan tak buat.. ^_6

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers