My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 8 November 2016

PUTERI AIRYN DAH KAHWIN??

Assalammualaikum..hai you alls..
Do you still remember me??
Lama betul Erin diamkan diri dari menulis blog kan?

Mood untuk menulis hilang ke mana pun tak tau lah..
Sampaikan Erin dah berkahwin pun ada yang tak tahu kan.. hehe..
Diam diam.. tup tup dah kahwin dah i ni... hehe..
Jodoh itu telah ditentukan Allah SWT..


Eh dengan siapa tu Erin kahwin??
Mestilah dengan lelaki..tak kan dengan perempuan pulak kan..
hehe..tak de lah..Erin gurau je..
Erin kahwin dengan kawan Erin lah..
Kami kenal dah 5 tahun..
Lama tak??
Alhamdulillah..Erin dah sah bergelar isteri kepada Mohd Akasyah
Handsome kan my hubby..
Majoriti cakap muka kami hampir seiras..
Kira jodoh kuat ni..


Ni Majlis Resepsi di sebelah family Erin..
Bertempat di Perkarangan INSPIN..
Kawasan tempat tu ala-ala garden gitu..
Ramai sedara mara yang hadir.. Kawan-kawan dan kenalan Erin just tuju-tuju je..
Tak sempat nak panggil semua..
Harap-harap tak ada yang kecil hati.. Huhuhu..


Ni family sebelah abah Erin


Ni family sebelah mama Erin


Ni pulak family mertua Erin.. (family sebelah hubby)

The next entri...persediaan nak jadi ibu pulak.. hehe..
In Sha Allah.. Awal tahun depan.. Jika menjadi rezeki kami..
Erin dan Akasyah..dapat lah baby first kami..
Harap baby tu lahir dengan sempurna dan sihat..
Aamin.... 😊😊😊😊
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers