My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 6 April 2015

Continue My Editing

Assalammualaikum...

Hai you alls.. Pe kabar? Harap sihat-sihat selalu yer..

Firstly.. Erin rasa happy sebab dah boleh edit gambar lagi..Sebab dah install software yang paling Erin suka Prinshop 12..

Tarraaaa.. Ni la hasilnya..


Next time bolehlah Erin create banner blog yang cantik-cantik kan..

Sekian.. ^_^
         
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers