My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 2 October 2013

Auw.. McD GCB Kembali..!!

Assalammualaikum..

Yeah.. McD GCB dah kembali..
Huhuhu.. Hari tu kan ada ura-ura mengatakan McD ni tak halal..
Tetapi sudah diyakinkan melalui Warta Berita
Maka.. Hari ini teruja sekejap dengan kehadiran GCB di McD
Makan ler dengan seleranya.. 



Haa.. Kenyang sudah..
Apa tujuan entri ini dipublish kan..
Bukan untuk menunjuk-tunjuk..
Tetapi nak habaq.. Ada GCB baru kat McD
GCB ni memang kegemaran Erin
Yum yum yummy... Delicious..!!
Yang Onion Ring tu pun best..Sodap eh..!!

20 comments:

pha is said...

lapar plak bila tengok gambar ni... dh lma x pekena mcD

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sedapnya.. dah lama aiza tak makan mcD.. selalu makan kfc je..

Norhasniza Khalid said...

waaa... mama sangat suka ini!! hihi

SecretOfShaila said...

yummy...dapnya..^^

puteri airyn said...

Cepat pi McD.. GCB dah kembali.. Erin suka GCB je.. Properity burger.. Tak suka.. Pedas..!!

Tetamu Istimewa said...

Dah lama tak makan McD.

Hafiz Hafizol said...

tak pernah rasa lagi GCP nie.. hehe jakunnya saya

Puteri Fiza said...

Sedap tau :)

Yumida Huda said...

aaaaaaaaaaa...sedapnye!
lama dh x mkn mcd
yumida ske mkn kentang goreng..rangup la

Aku Penghibur said...

wahh dah lama tak makan mcd sejak boikot dulu :)

sha (chirp chirp) said...

ohoi, tetbe lapar :D

Lieya Von Jay said...

mmmmmmmmmmm.. sdap nyaa

S.K.A said...

Nmpak sedap =) tp..tp..tp sy xmkan mcD hehe..

biskutcelup said...

walaupun nampak macam ketinggalan..nak tanya jugak..GCB tu ape kak erin?? prosperity saya selalu la beli bila ada :D

puteri airyn said...

Akmal (biskutcelup)..GCB tu Grill Chicken Burger.. Memang sedap sebab isi ayam tu dipanggang :-)

PeRdU cINta said...

masyaAllah lama dah tak makan MCd la erin..yakin kehalalannya maka boleh makan semula..sekali sekala apa salahnyakan..

TelingaBulat said...

TB tak rase lagi..heheh okk da terase kempunan tekak ni..ermm sdp x?ade yg ckp manis..xblh telan la TB klu manis2 sgt ni

puteri airyn said...

tak manis pun..rasa macam ayam grill biasa je.. :-)

Shark Kay said...

adeh..
tgk gambo jer trus mngidam.
ehehe

Marou Apple Hijau said...

BBL dah makan 2 lagi. sedap gcb ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers