My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 2 October 2013

Auw.. McD GCB Kembali..!!

Assalammualaikum..

Yeah.. McD GCB dah kembali..
Huhuhu.. Hari tu kan ada ura-ura mengatakan McD ni tak halal..
Tetapi sudah diyakinkan melalui Warta Berita
Maka.. Hari ini teruja sekejap dengan kehadiran GCB di McD
Makan ler dengan seleranya.. 



Haa.. Kenyang sudah..
Apa tujuan entri ini dipublish kan..
Bukan untuk menunjuk-tunjuk..
Tetapi nak habaq.. Ada GCB baru kat McD
GCB ni memang kegemaran Erin
Yum yum yummy... Delicious..!!
Yang Onion Ring tu pun best..Sodap eh..!!

20 comments:

Pha Is said...

lapar plak bila tengok gambar ni... dh lma x pekena mcD

Unknown said...

sedapnya.. dah lama aiza tak makan mcD.. selalu makan kfc je..

Unknown said...

waaa... mama sangat suka ini!! hihi

shazillahsani.com said...

yummy...dapnya..^^

Unknown said...

Cepat pi McD.. GCB dah kembali.. Erin suka GCB je.. Properity burger.. Tak suka.. Pedas..!!

Tetamu Istimewa said...

Dah lama tak makan McD.

Hafiz Hafizol said...

tak pernah rasa lagi GCP nie.. hehe jakunnya saya

Unknown said...

Sedap tau :)

Unknown said...

aaaaaaaaaaa...sedapnye!
lama dh x mkn mcd
yumida ske mkn kentang goreng..rangup la

Akupenghibur.com said...

wahh dah lama tak makan mcd sejak boikot dulu :)

sha (chirp chirp) said...

ohoi, tetbe lapar :D

Lieya Von Jay said...

mmmmmmmmmmm.. sdap nyaa

Fais-SKA said...

Nmpak sedap =) tp..tp..tp sy xmkan mcD hehe..

biskutcelup said...

walaupun nampak macam ketinggalan..nak tanya jugak..GCB tu ape kak erin?? prosperity saya selalu la beli bila ada :D

Unknown said...

Akmal (biskutcelup)..GCB tu Grill Chicken Burger.. Memang sedap sebab isi ayam tu dipanggang :-)

PeRdU cINta said...

masyaAllah lama dah tak makan MCd la erin..yakin kehalalannya maka boleh makan semula..sekali sekala apa salahnyakan..

TelingaBulat said...

TB tak rase lagi..heheh okk da terase kempunan tekak ni..ermm sdp x?ade yg ckp manis..xblh telan la TB klu manis2 sgt ni

Unknown said...

tak manis pun..rasa macam ayam grill biasa je.. :-)

Unknown said...

adeh..
tgk gambo jer trus mngidam.
ehehe

budakbandunglaici said...

BBL dah makan 2 lagi. sedap gcb ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer