My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 27 March 2011

Mount Kinabalu..!!


Apakah yang anda lihat..??
Sebuah gunung..ya..u r right...
Mount kinabalu...!!!
This is a few information about it..
4,095 meters (13,435 feet) above sea level
It is the highest mountain between the mighty snow-capped
Himalaya and Wilhemina (4,509 meters / 14,793 feet) in Irian Jaya.

Tanggal 1 Jun 2011..
I akan mengikuti expedisi mendaki Kinabalu..
Tak sangka i akan tawan gunung itu buat kali kedua..
Kali pertama sewaktu i berumur 5 tahun..
Kecik lagi time tu.. What ever, sampai gak kt puncaknya..
Pemandangan atas gunung kinabalu sangat cantik..
Memcabar dari segi mental dan fizikal..

Insya Allah..My lappy akan ikut bersama..
and jika ada kelapangan di sana (Sabah) i akan update my blog k..
I kat sana tak lama just for 7 days je.. :-)

1 comment:

far_east said...

nak ikut erinn...hehe trgin pi sabah nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers