My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 18 November 2013

Wah..Ada Cekodok N Kepok Lekor Lah

Assalammualaikum..

Malaysia ni memang meriah dengan pelbagai cucur kan.. Ada yang sebut jemput.. Ada pula yang sebut cekodok..Paling Erin suka makan cekodok durian.. memang terbaik kot.. Nilah kuih muih yang sempat disediakan di pejabat Erin semperna Majlis Perpisahan budak praktikum hari tu.. 

Lama dah gambar-gambar ni.. baru sekarang teringat nak upload kat blog.. Antara cucur, cekodok dan kuih muih dalam gambar tu yang mana you all suka.. Meh lah kita story mory kat sini..

Berselera aih tengok cucur-cucur ni... Terliur tak.. Hehehehe... :-)

17 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aia memang suka semua makanan tu erin.. kegemaran aiza makanan yang bergoreng..

Aku Penghibur said...

wahhh cencodok durian ?? first time dengar nie :)

puteri airyn said...

Cekodok durian memang sedap.. Cuma masukan isi durian je ke dalam tepung, letak gula skit dan garam.. gaul sebati dan goreng.. Yum yum..

dilaella Ella said...

wah sedapnya makanan..belum pernah cuba lagi cekodok durian ni :)

EncikKai Abgdude said...

wahhhh sedap nye...
mintak banyak sikit boleh ??
╔════════════════════════╗

║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

╚════════════════════════╝

Lieya Von Jay said...

amboi2 kak erin byk jenis sgguh cucoq yg ada . sedapp la

mirza syazwina said...

keropok lekor yang jenis nipis tu paling suka,rangup!

Yumida Huda said...

sedapnye...hadoi..telan air liur je
cekodok tu sedap. kepok lekor pun

ANIM said...

makan ramai2...semua sodap, erin

Affy Afiqah said...

yaAllah sedapnya tengok, dah laa tengah kempunan keropok lekor ni, hukhuk

PeRdU cINta said...

akak tak jemu erin kalau makan cengkodok dengan keropok lekor.. :)

Amanina Mads said...

semua faveret nie... hehe

SecretOfShaila said...

sedapnya cekodok..huhuhu

Sam Banjamin said...

paling sy suka ialah cekodok pisang yg kulitnya rangup dan isinya lembut... yummy..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

erin apa khabar? lama tak dengar berita..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Kak Erin, saya paling suka kerepok lekor! hohohoh :D

Cucur..paling suka, cucur udang..urmm..saya rasa..semua dalam gmbr tu pun, saya suka juga,ehehehe

wanariahamiza said...

Amboi.. meriahnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers