My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 3 April 2011

Perasmian Program Expedisi Amal Kinabalu




Assalammualaikum..
Hai you all..Erin nak habaq ni..Pada 1 April 2011 telah diadakan suatu majlis makan malam sempena Program Expedisi Amal Kinabalu PBSMDSO..Ha...tgk kt picture tulah peserta-peserta yang akan menyertai program ini..Seramai 18 orang kesemuanya.16 orang wanita dan hanya 2 orang sahaja lelaki..Geng-geng ni semua sporting sgt..i luv u all..Semoga kita semua berjaya mendaki hingga ke Puncak Kinabalu dengan jayanya..dan i hope you all semua buat latihan yg secukupnya..Pendakian ini memerlukan ketahanan mental dan fizikal tambahan pula dengan keadaan ketika mendaki adalah hampir tahap beku..Hurm.. klau takut dengan kesejukan try lah masuk kan badan dalam peti ais ke..Haisss..i lawak je...jgn lah nnt beku pulak..;-)

Sekian..cayok-cayok ..

1 comment:

husni said...

i tak sempat nk training la..kuar subuh..balik mangrib..camner ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers