My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 3 March 2014

Roti Celaru

Assalammualaikum..

"Eh Mahirah.. Pagi ni kita nak makan apa yer?" Soal aku kepada rakan sekerja ku itu.

"Entahlah tak tahu.. Seperti biasa makan di kantin pejabat je lah.." Jawab Mahirah

"Pernah makan tak roti celaru?" Tiba-tiba aku teringat akan roti yang unik tu.. Aku rasa pasti rakan ku itu akan kehairanan selepas mendengar nama makanan tersebut.

"Apa? Roti Celaru Kak Erin?" Dia tercengang.

"Bukan Roti Celaru Kak Erin lah.. Roti tu yang celaru..Hehehe.."

Kemuadian kami berdua pun pergi ke gerai makanan yang menjual roti tersebut..

Jeng jeng jeng.. Inilah ROTI CELARU tu..


Bahan-bahannya ialah, Roti Canai Banjir + Telur Mata + Ikan Sardin
"Sedap Baq Hang..."

Sekian Kisah Tentang Roti Celaru.. Lepas makan terus keliru... Hehehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers