My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 7 August 2015

Jamuan Hari Raya JKR KSPT Tahun 2015

Assalammualaikum..hai you all..
Pe kabar? Diharapkan sihat semuanya..
Erin? Alhamdulillah sihat...
Ni Erin just nak kongsi pictures  masa jamuan jabatan yang sedang bekerja sekarang ni..Wajah ceria-ceria belaka..Walaupun sedang berdukacita di atas pemergian seorang rakan office Erin baru- baru ini..


Ni tengah possing sebelum majlis bermula..


Sessi bergambar bersama Tuan Jurutera Daerah a.k.a my boss


Ni possing masa nak ambil bihun sup..Bagus betul dua orang staff ni


Possing dengan queen of JKR KSPT bhg Pentadbiran dan Kewangan


Ni durian a.k.a buah kegemaran Erin...Paling suka..Nyammy..

Itu je gambar-gambar yang sudi Erin muatkan dalam blog ni..Sebenarnya ada banyak lagi..Tapi dah masukan dalam facebook..

Thanks you all sebab sudi jelajah ke blog puteriairyn ni..
LOVE YOU ALL FOREVER N EVER..MUAH MUAH !!!

Wednesday, 5 August 2015

Testing my new tab


Assalammualaikum...hai you all... ni erin just testing my new tab.. rasa senang bila ada tab ni..senang nak buat kerja.. Lama dah idam nak ada benda alah ni.. Akhirnya tercapai jugak.. Alhamdulillah rezeki Allah SWT...

no entry

Testing
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers