My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 5 August 2015

Testing my new tab


Assalammualaikum...hai you all... ni erin just testing my new tab.. rasa senang bila ada tab ni..senang nak buat kerja.. Lama dah idam nak ada benda alah ni.. Akhirnya tercapai jugak.. Alhamdulillah rezeki Allah SWT...

7 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..wah tab baru ea..

Rosmiza Ali said...

Alhamdulillah.. Rezeki dapat tab.. Tahniah! Selamat berblogging! ^_^
RosmizaAli.Com

puteri airyn said...

Terima kasih sudi menjenguk di blog erin ni..erin amat menghargainya...

Cik Mun said...

tab baruuuu..hehe..

puteri airyn said...

Yer cik mun..kak erin beli tab A samsung..best funtion dia..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam erin,
alhamdulillah :)

puteri airyn said...

Wsalam kak arisha..tq.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers