My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 6 January 2016

Happy New Year 2016

Assalammualaikum..

Selamat tahun baru 2016 to you alls..
Apa azam you alls tahun ni??
Azam Erin dari tahun 2011 lagi tak tertunai..
hehe..nak tahu tak azam apa azam Erin tu?
Hmm.. nak kahwin kot.. hehe..

Kalau tahun ni termakbul maunya Erin puasa 3 hari sebab dapat jodoh..
Ye lah susah benarkan nak menghalalkan hubungan..
Setiap kali berkenalan pastu tak jadi..
Sampai ada yang suruh Erin pergi berubat and mandi bunga..
Tapi tak payahlah..Takut nanti jadi syirik pulak kan..

Kita tak boleh tolak takdir Allah SWT..
Mungkin bentuk ujian dan dugaan Erin fesyen ni..
Cewah fesyen terus tu.. hehe..

Azam tahun ni tak ada apa yang lebih bererti yakni Erin nak erin happy je..
Happy ever after.. untill the end...
Kesihatan yang baik..dapat beribadah kat Allah..
Jadi anak yang solehah (impian nak juga jadi isteri solehah suatu hari nanti)

Oklah yang tu je corak coret Erin untuk awal tahun 2016 ni..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers