My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 7 August 2017

Cosmoderm BB Cream dan Good Virtues Co. Brightening Day Cream

Assalammualaikum..

Hai you alls..Buat apa tu? Dah breakfast ke belum? 
Ish, Erin ni asyik tanya tentang breakfast je kan..
Ye lah breakfast tu penting untuk kesihatan..

Sama juga dengan wajah kita yang perlu nampak energy pada setiap hari..
No more kusam-kusam yer sayang..

So, hari ni..
Erin nak buat review sikit tentang produk yang Erin baru gunakan ni..
Tengok okay je..grap terus..
Tak sangka pulak, hasilnya begitu terpukau..wow gitu..

Kebiasaannya Erin akan cuci muka dengan sabun colagen Dynas,
Tetapi semalam baru cuba pencuci muka jenama Cosmoderm Active G.
Memang terbaik, wangi dan best bila apply kat muka..

Then bila muka dah bersih, Erin akan pakai Brightening Day Cream
keluaran Good Virtues Co.
Day Cream ni ada SPF 30 PA+++UVA/UVB Defence dan..
ada kandungan Organic Black Seed Oil..
Haa..menarikanday cream ni..


Yang menarik lagi tentang day cream ni.. Ia adalah HALAL dan tak ada sebarang kandungan lemak haiwan..

Selepas memakai day cream..
Erin akan pakai BB cream jenama Cosmoderm with vit E. Nature Pink
Memang terbaik BB Cream ni..Bila apply kat muka rasa flawless gilers..hehe




So, inilah produk kecantikan yang Erin akan pakai setiap hari..
Yer ..Penampilan itu amat penting kepada wanita bekerja seperti Erin ni..
Tak nak muka nampak kusam..Apa yang penting kedua-dua produk ini made in Malaysia dan HALAL..


Ops jangan lupa..Bila apply BB cream ni.. Gunakanlah
Foundation Blended ni yer



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers