My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 22 September 2013

SEGMEN :: JOM FOLLOW by Kataubaid

Assalammualaikum

Hai you all jom join SEGMEN :: JOM FOLLOW by Kataubaid. Sambil bersegmen sambil tambah kawan-kawan kan..Entahlah tetiba Erin ni rajin pulak nak bersegmen..


Kalau nak join just klik gambar di atas ni yer..!!

10 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat bersegmen..

Norhasniza Khalid said...

gud luck erin.. mama nak join jugak!!

Lieya Von Jay said...

best of luck yer akak ^_^

ubai ismail said...

Assalamualaikum , thankz yaa sbb sudi join segmen ubai..huhu..ubai follow sini gak..huhu


jom tgk senarai peserta ^^
http://kataubaid.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-jom-follow-by.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama....

http://pening-pala.blogspot.com/2013/09/segmen-jom-follow-by-kataubaid.html

rinoa squall said...

Assalamualaikum...salam perkenalan...^_^

http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/09/segmen-jom-follow-by-kataubaid.html

LienLiendot said...

hye awak! dtg dari segmen yg sama. terjah & bw sini. salam kenal ^^

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa nanti boleh la join ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-jom-follow-by-kataubaid.html

Fariza Darwish said...

Salam,
Dari segmen yang sama..salam perkenalan.

http://farizadarwish.blogspot.com/

Kechek Buzz said...

melompat n singgah dr segmen yg same.. @_@

http://suarackatak.blogspot.com/2013/09/segmen-jom-follow-by-kataubaid.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers