My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 23 September 2013

Video : About Cat

3 comments:

E'in said...

ein xsuke kucing... haha

PeRdU cINta said...

kami sekeluarga sayang kucing..di kampung mama saya ada bela kucing..dah jadi macam darah daging..ditangisi bila tiada..teman penghibur tatkala duka..

biskutcelup said...

menarik video tu..baru tahu kalau kucing yang ada 2 warna selain dari putih biasanya kucing betina..info baru ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers