My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 24 September 2013

Telemovie : Bunga-bunga Jodoh

Assalammualaikum...

Alahai malam ni banyak pulak entri yang erin terbitkan..
Ni last Entri for tonight..

Tadi baru je selesai tengok Telemovie bertajuk "Bunga-bunga Jodoh"
Wow..!! Super dupper best kot cerita ni..
Romantik, sweet.. dan apa-apa aje yang sewaktu dengannya..!!

So, dengan cerdasnya jari-jemari Erin ni search youtube untuk dapatkan sedikit sedutan tentang telemovie ni untuk tatapan you all yang Erin kasihi ni..
Erin memang suka lakonan Aiman dan Fathiya..
Gandingan yang mantap gituu.. Sama cantik dan sama padan..


7 comments:

MaWaR RinDu said...

Hukhuk abg aimanku ~~~ curang ya dikau...haha nk tgok preview dy tp line slow la..nty baca dr kak erin je lah :D

Nisa said...

Dah lama rasanya Nisa tak tengok any Malay dramas...

S.K.A said...

he3..rajin je akak review..ni msti dh tgok smalam kn =)

SecretOfShaila said...

macam menarik sahaja ceritanya...

Eiqa Almond said...

Eiqa tak tengok pun cite nie.
dan x tahu , ehehee

Norhasniza Khalid said...

mama pun tak tengok erin..

Tetamu Istimewa said...

Tengok juga, sebab TV 3 ada masalah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers