My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 2 July 2013

Yeay!!! Go To Redang Island (Part 4)

Assalammualaikum..

Wah.. lagi-lagi cerita tentang Redang Island kan..
Mestilah..Sebab gambar-gambar yang telah dirakam.. cantik sangat-sangat.. so, tengok lah sapa jurukameranya kan.. Hehehe..(Puji diri sendiri pulak)
Ni Erin bersama Kak Suzie.. Dia merupakan salah seorang urusetia program ni..Program yang dijalankan oleh urusetia..semuanya best-best.. cayalah kat u all yang arrange program ni..

 Peace No War.. Hehe.. poyos nya budak ni kan.. :-)

 Owh.. ada orang kena timbus.. hehehe..

 Waa... Depa pi scuba.. nak ikut..nak ikut...

 Ada nampak Erin ni macam minah mat saleh tak?? Hahaha..Perasan..Dush dush..

 Life jaket brand Redang Mutiara..Erin suka picture ni.. cantik kan.. terror dak Erin jadi camerawoman?

 Ni Irah.. Dia memang suka ambik picture dia dalam air macam ni.. Hehe..Comey kan picture ni..

 Wah.. Ikan bawal..Buat masak lomak sodap ni.. Hehe.. Kalau mama yang tengok ikan ni..sure dia buat kuah laksa..Hehe

Peace lagi.. Ye lah.. gaya tu je yang Erin pandai buat pun.. Peace N peace..Lalalala

4 comments:

Norcahaya Ali said...

wah , becuti habes nampak . hahaha

puteri airyn said...

Hehehe.. :-)

fathiah said...

redang the best :)

puteri airyn said...

Tempat percutian yang sangat cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers