My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 1 September 2015

Susu Kenangan!!


Assalammualaikum..
Hoho..ni lah kenangannya..
Masa zaman sekolah dulu..kalau dapat susu paling best..
Tapi dapat seorang satu kotak je..
Bila ada lebih baru dapat seorang dua atau tiga kotak..

SEKIAN ^_^

Sunday, 30 August 2015

Apa yang BLOGGER ni perlukan??

Assalammualaikum..
Apabila menyebut tentang seorang BLOGGER..
Apa yang anda fikirkan?
For sure you all akan fikir dia (blogger)
 adalah seorang yang suka mengarang..
Begitulah sifat seorang blogger..

Apa yang penting untuk menjadi seorang blogger?
First sekali mestilah dia mempunyai blog sendiri..
Mempunyai idea untuk menulis entri..
Mempunyai komputer peribadi, labtop atau tablet..
Tetapi tak semestinya ada komputer sendiri..kalau dia rajin ke cycber cafe pun itu sudah memadai..yang penting ada kerajinan untuk update entri di blog..

Bagi pendapat Erin..yang penting ialah mempunyai tablet dan internet..
Sebab idea boleh diperolehi dimana sahaja dan pada waktu bila-bila..

Jadi tablet adalah point penting untuk update entri apabila ada je idea..tablet tanpa internet ibarat jasad tanpa nyawa..ada tablet ada internet tetapi tiada idea..ibarat makan dan minum tanpa rasa..

Hehe..sekian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers