My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 1 September 2015

Susu Kenangan!!


Assalammualaikum..
Hoho..ni lah kenangannya..
Masa zaman sekolah dulu..kalau dapat susu paling best..
Tapi dapat seorang satu kotak je..
Bila ada lebih baru dapat seorang dua atau tiga kotak..

SEKIAN ^_^

4 comments:

Nieyl said...

Salam Merdeka...
Selamat Pagi :)
Betullaaahhh..teringat zaman susu kotak nie..

PeRdU cINta said...

Betul...hehe...RMT...rancangan makanan tambahan...sekolah rendah...beratur...dapat sorang satu...biasanya PC bawa balik..masuk dalam peti ais...kihkihkih..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam erin,
peberet time sekolah dedolu he3

Mizz Aiza said...

betul tu erin.. kalau dapat sekotak susu ni memang rasa seronok masa tu.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers