My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 14 September 2015

Ronda-ronda Stesen KTM Alor Setar

Hai..Assalammualaikum...
Bertemu kita kembali di entri ini..
Cewah dah macam buat segmen kat tv je kan gayanya..hehe..

Dengar kata keretapi laju tu dah beroperasi..
wow..Teringin nak merasa naik keretapi ni..
Tadi siang sempat Erin ke stesen KTM Alor Setar..




Inilah antara gambar-gambar di sekitar Stesen KTM tu..
Sempat juga bertanya di kaunter harga tiket dari Alor Setar ke 
Kuala Lumpur..Nak tahu harga satu hala perjalanan ialah RM74..
Itu je lah untuk entri berkaitan ETS keretapi laju ni..
Sekadar cerita santai-santai je tak banyak info..
Kalau you all nak tahu detail..kena googlelah yer..Hehe...

Sekian....

3 comments:

Bunda_nora said...

Salam ukhuwah dari BUNDA...

mirza syazwina said...

miza selalu naik dari kl ke ipoh..dua jam setengah..hehe..tapi ets ke ipoh dh lama dh kan..hee

Mizz Aiza said...

assalam erin.. dah lama aiza tak naik kereta api ktm.. dah semakin maju sekarang ni kan.. lebih jimatkan masa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers