My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 25 September 2013

Sajak : Bayangan



Jika Engkau bukan Aku
Jika Aku bukan Engkau
Sebenarnya engkau adalah aku
Dan aku sebenarnya engkau

Apa kau lakukan berkaitan diriku
Apa aku lakukan semua melibatkan kau
Jika aku terpesong
Kau juga terpesong

Aku cuba berlari dan menghindari
Tapi kau tetap mengikuti
Kemana aku pergi
Kau tetap mengiringi

Segalanya melibatkan kita berdua
Dulu aku muda dan kau juga muda
Kini aku tua dan kau juga tua
Benarkah kita akan bersama selamanya?

Puteri Airyn Sept 2013

4 comments:

Mama said...

wah erin, nak jumpa sufi... nanti kalau erin ke jb kita deal ek.. sufi masih demam, tengah tidur....

pandai unty erin berpuisi... sungguh puitis..

Lieya Von Jay said...

wowo hebat kak erin , mendalam sgt maksud nya ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

mendalam puisi ini..

Tetamu Istimewa said...

Seribu satu persoalan yang tersimpan dalam diri atau bayang-bayang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers