My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 24 September 2013

Trafik Blog Pada 24 Sept 2013

Assalammualaikum..

Erin nak cakap wow boleh tak?? Hehe.. Terkejut tengok trafik blog puteriairyn pada hari ni sehingga pukul 7.30 petang.. 214..Hamboi-hamboi.. tak pernah trafik tinggi macam ni..Thanks yer you all, sebab sudi view blog Erin yang tak seberapa ni.. Huhuhu.. Nuffnag.. Hmm.. Ada sehinggit je kot.. Hehehe.. Apa pun.. syukur..  

4 comments:

Tetamu Istimewa said...

Tahniah, Kak Erin. Moga semakin bersemangat ya.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah erin.. nuff tu kadang2 tu kalau aiza singgah ada juga klik 1 untuk erin.. :D

puteri airyn said...

Tq Aiza sebab sudi klik nuff Erin :-)Erin lum ada BE lagi.. huhu

Nory Zoulkefle said...

makin lama makin banyak kan...syabasss...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers