My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 17 November 2013

Jom Cuba Nour Ain

Assalammualaikum..

Hai you all... Erin ni sepi-sepi kejap dari menulis entri di blog ni sebab nak tumpu pada kerjaya.. Bila balik kerja dah letih dan tak da mood nak tulis entri.. Sebenarnya dalam kepala ni rancang nak tulis macam-macam kat blog ni.. Tapi apa kan daya.. Mood tak ada.. Nak menulis entri pun nak kena ada mood jugak ke?? Of couse lah kan.. Hehehe..

Tup tup.. Keluar pulak gambar toner dan sabun pencuci Nour Ain ni kan.. Saja lah letak gambar ni.. Nak habaq yang Erin sekarang ni guna sabun Nour Ain ni tau.. Wah semakin berseri-seri gituu.. (Haha, puji diri sendiri kot).. Tapi memang betul pun..


Ni lah al kisahnya.. Pada suatu hari, Erin pergi melawat mak kawan Erin kat hospital swasta di Alor Setar ni.. Mak kawan Erin pun buat pemedahan kecil di saluran jantung.. Alhamdulillah dah sihat pun mak kawan Erin tu.. Masa pergi melawat, Erin teruja sangat tengok muka makcik (Mak kawan Erin tu).. Licin cantik dan berseri.. Rahsianya makcik guna produk Nour Ain ni lah.. So, Erin pun nak cuba jugalah.. Produk Nour Ain ni dijamin halal tau.. Bila pakai di muka bau wangi saja.. hehe.. Harga sabun ni pun murah RM14 sekotak.. Kira mampu milik.. Boleh tahan selama 3 bulan yer...

p/s : Mak cik yang Erin maksudkan tu Mak Nisa lah..Hehe.. Sory noh Erin tolong promote sat kat blog ni...

11 comments:

Ida Syuhada said...

cuma toner dan sabun jer ker kak erin? krim2 dia takde ker?

wanariahamiza said...

Lamanya kak Erin menyepi.

puteri airyn said...

Ida.. Ada cream siang dan cream malam.. serum pun ada.. cuma kak Erin tak sempat nak snap picture..Huhu

Hanif .. Memang lama menyepi.. hehe.. Kak Erin agak bz skit sekarang ni.. Huhu

Tetamu Istimewa said...

Ida macam berminat je.

Selamat kembali Kak Erin.

Azim Aris said...

nk cuba jgk lah hehe....Blog saya :
Azim Aris

Tak Mungkin Benar

Muhasabah



follow ya :)

PeRdU cINta said...

erin lepas ni semakin cumil ni..alhamdulillah :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah lama aiza tak singgah sini erin.. semakin berseri-seri la erin nanti.. :D

mirza syazwina said...

makin menawan la nanti ni..yang penting apa2 produk pun halal kan :)

Affy Afiqah said...

ika tak boleh pakai sebarang produk ni, kulit sensitive huuu

siti alfakhishah aman said...

kalau amik set toner ngan sabun berape rm sis?

Amanina Mads said...

wah xlama mesti makin cantik putri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers