My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 19 September 2013

Berpesan-pesanlah Kamu # 3

Assalammualaikum


15 comments:

TelingaBulat said...

maksud yg mendalam.. ;)

S.K.A said...

betol 2 =) setiap amalan 2 bermula dr niat..hrp niat2 kita smua ni baik la, sng2 je dpt phala..

Aku Penghibur said...

maksud yang penuh makna

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

betapa pentingnya niat.. :D

Lieya Von Jay said...

betol tu hehhee

krole said...

btul..so niat kena baik..muka kena ada senyum...cara kena betul...InsyaAllah apa yang ingin disampaikan akan terus difahami~

Mieza Jhaa K said...

Good..betol tu..

ima salsuzaima said...

ringkas! tapi mendalam.. :P

Tetamu Istimewa said...

Sesuatu amalan itu dinilai pada mula niatnya.

PeRdU cINta said...

betul..setuju..justeru itu sebelum berniat fikir dulu sedalamnya..kerana kelak mampu merubah segalanya..

Liza Razak said...

niat tu yang penting..kena pastikan niat tu betul dan bermaksud baik

ANIM said...

betul2..setiap amalan bergantung pada niat

Akmal Halim said...

simple tapi sangat jelas maksudnya :)

kacang buncis said...

niat tu penting....kalo niat tak baik
dapat la nanti yang tak baiknye...

singgah sini...tq ye singgah blog sue ye

mirza syazwina said...

salah niat salahla apa yang kita buat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers