My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 18 September 2013

Redang Island : Erin Kena Paksa Nyanyi Lerr..!!

Assalammualaikum


Huhu.. firstime kena nyanyi depan audience tau.. Nyanyi karaoke pulak tu... Suara Erin sumbang tau.. Tapi kena nyanyi jugak time pergi Redang hari tu.. Ni semua angkara Nurul.. Geram kat Nurul.. Tapi sayang Nurul.. hehe.. sebab tolak Erin ke depan untuk sumbangkan lagu.. Memang sumbanglah baq hang... Hehe

Sebenarnya, tak da wakil perempuan nak nyanyi.. Erin malu sebenarnya.. Tapi try jugak lah nyanyi.. Nak tahu Erin nyanyi lagu apa.. Hahaha.. Lagu sedih kot.. Erin pilih lagu Datuk Siti iaitu Kesilapanku Keegoaanmu.. Haaa sedih tak lagu tu?? Saja pilih lagu jiwang.. Tak kan nak pilih lagu rock pulak kan..Tak sesuai gituuu dengan jiwa I ni..

Nampak dak depa dok gelak tu.. huhu.. piching lari habis.. Suara pulak tergelam timbul.. antara malu dan segannya.. Sabo je lah kan..sambil nyanyi pun rasa nak tergelak.. Whatever lah kan..Erin nyanyi satu lagu je.. Kalau nyanyi banyak lagu risau hujan lebat dan ribut petir pulak nanti..


Habis je nyanyi depa bagi duit.. sebab penyertaan untuk perempuan, Erin sorang je involve..Alamak apsal muka Erin tu nampak teruk sangat dan berminyak giler.. Hehehe.. Hmm.. bantai je lah buh gambar ni.. 

Thanks kepada jurugambar JAT sebab sudi ambik gambar hamba time ni..bolehlah dijadikan kenang-kenangan untuk generasi hamba nanti.. Mana tau nanti boleh tunjuk kat cucu ke.. Aik.. kawin pun belum dah nak ada cucu?? Hehe..Whatever..!! Terima kasih gak kat Nurul sebab berjaya paksa Erin nyanyi.. Dan dapat pulak duit RM50 tu..Sebab tu cakap sayang kat Nurul.. Hahaha...

8 comments:

Norhasniza Khalid said...

hihi, sedap kot Erin nyanyi.. tu yang dorang paksa tu.. hihi

Jemput singgah Mama

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

untung nyanyi, dapat duit rm50.. hehe..

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah tu..rezeki..kalau ditakdirkan hujan pun tak apa..beri nikmat pada tumbuhan juga..

Lieya Von Jay said...

wah siap dpat dt lagii ek. kalo liya pon nak jugak ,. hehehe

Akmal Halim said...

lagu bernilai 50 ringit tu..dah macam retis la kak erin nyanyi dapat duit..hehe :P

Aku Penghibur said...

wahh nyanyi dapat RM 50 masyuk tu kak :) wahhh begitu retis sekali

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Wahh..dapat hadiah lagik...RM 50 tu..ok arrr...
Lepas ni kena sayang si Nurul ketat2 tau...hahaha...

x0x0 ^_^

Tetamu Istimewa said...

Malu tapi mahu ke? hehehe (gurau saja)

Saya pun sebolehnya akan tolak kalau kena karaoke. Tak suka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers