My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 21 September 2013

Sajak : Cerita Sang Puteri

 Assalammualaikum


Aku tidak pandai bersastera
Aku juga bukan budak sastera
Tapi dalam diri suka bercerita
Ceritaku yang penuh warna

Orang bilang aku penglipur lara
Segala perkara ingin aku cerita
Cerita itu ku harap ada makna
Ceritaku kadang kala mendatangkan tanda tanya.

Kenapa dunia puteri yang aku suka
Kerana Tuan Puteri punya tahtanya
Tuan Puteri hidup dalam dua dunia
Dunia khayalan dan dunia yang nyata

Orang tanya apa buktinya?
Aku bilang kalau tak percaya
Buka saja blognya
Pelbagai cerita yang kau akan jumpa..


Puteri Airyn Sept 2013

6 comments:

Akmal Halim said...

menarik sajak kak erin ni ..hee :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

rupa-rupanya ada kisah di sebalik nama puteri airyn tu.. baru aiza tahu..

siti zahara said...

Hehe..bagusla sajaknya..

Tetamu Istimewa said...

Begitulah al kisahnya ya.

S.K.A said...

yg pntg kita jd diri sndri kan kak =) rajinnya akak tukar header..he3..

puteri airyn said...

Saja tukar header.. hehe.. boring dah asyik kartun je.. Fais pun tukar picture profile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers