My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 15 September 2013

Cat Possing?

Assalammualaikum

You all ingat manusia je ke yang pandai possing..Kucing pun pandai tau.. Contohnya macam kucing kat gambar di bawah ni.. Pantang je Erin minta dia untuk snap gambar..Pelbagai aksi dia buat.. Sebenarnya kucing ni Erin jumpa masa pergi makan di suatu kedai makan di Perlis..
Jom layan kucing ni possing.. Lihat gambar-gambar ni untuk hilangkan stress.. Hehe







Sekian.. Tata kucing yang kiut miut..Thanks yer sebab sudi jadi model lensa kamera Erin..
Kalau umur panjang kita akan berjumpa lagi.. Entah bila entah nak jumpa lagi kan kan.. Hehe

10 comments:

Tetamu Istimewa said...

Tak semua kucing suka tengok kamera.

dilaella Ella said...

pandai kucing tu possing..comel :)

PeRdU cINta said...

hehe..tunggu bill sampai rumah..minta jelaskan payment ni..siapkan surat kontrak sekali..erin dah satu satu model nih..comel la..ekor dia kembang tu..bulunya mulus..bersih..haiwan kesayangan Rasulullah SAW..

pha is said...

gambar 2nd last tu mcm buat2 merajuk plak.. :)

aswadz said...

cantik ekor dia.

Lieya Von Jay said...

comel nyer dia.. ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya kucing.. pandai pula dia posing macam tu.. :D

Akmal Halim said...

bersih je kucing ni kan..nampak macam kucing mahal la pulak..kalau sy konfem dah grab bawak balik rumah..hee :P

mirza syazwina said...

amboi comelnya,ekoq kembang ngat aihh :)

S.K.A said...

comel kucing ni =) tengok ekor dia kembang je..xbwa blik bela ke kak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers