My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 21 September 2013

Teknik Lindungi Minuman

Assalammualaikum


Erin tutup gelas tu dengan tisu sebab nak elakkan dari serangga yang berterbangan di lampu di Restoran tu.. You all pun boleh guna cara ini untuk elakkan minuman you all tu jadi kolam renang kepada serangga yang tak diundang.. Jangan dah minum baru perasan ada mayat serangga di dalam air yang you all minum tu.. Eeee..

4 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ena pun selalu buat camni.. XD...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pernah buat juga..

Tetamu Istimewa said...

Selalunya di kantin sekolah, suasananya beginilah yang dapat dilihat kalau cikgu-cikgu yang mengejar masa tak sempat nak minum.

siti zahara said...

tips yg bagus ni..=D.tak pernah pun buat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers