My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 16 August 2013

Asmaul Husnah - Syarifah Khasif


 
Tenang sungguh mendengarkan alunan Asmaul Husna nyanyian Sharifah Khasif..

Jom dengar..^_@

3 comments:

Hafiza AizZawa said...

dia nie yg jd juri qari junior kt tv3 tu kan..

puteri airyn said...

Betul.. Sharifah Khasif ni lah juri Qari Junior tu.. Cantikkan dia :-)

Tetamu Istimewa said...

Sesungguhnya saya sangat kagum dengannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers