My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 14 August 2013

FiLeM SeRaM BuaT TuBuH LaNgSiNg?

Assalammualaikum..

Haa.. Time hari raya ni.. U all makan pakai balun je kan.. Ye lah hidangan dan juadah semuanya sedap-sedap..Tengok itu nak makan..tengok ini pun nak makan.. Dah sedap..bertambah-tambah pulak..Pasal berat badan..Ah..pedulikan saja..Janji dendam sebulan berpuasa dibalas pada hari raya..

Nauzubillah.. Bawa-bawa mengucap yer ketika berhadapan dengan makanan.. Kita makan untuk hidup..Bukan hidup untuk makan..

Dah..bebel panjang pula Erin ni..Hehehe.. Sory-sory..


Nah baca ni.. Hehe.. Time raya-raya ni elok lah tengok cerita hantu dan seram..Nak tergelak pun ada baca kajian ni.. apa pun may be jugak lah fakta yang dikemukakan tu.. 

Kalau badan U all tak langsing jugak lepas tengok cerita seram.. Itu bermakna cerita tu tak cukup seramlah.. Tak pun.. U all ni jenis nampak hantu pun boleh say Hai.. Hehe.. Bukan U all yang takut hantu.. Tapi bila hantu tengok U all.. Hantu pulak yang seram.. Alahai..

p/s : sumber Kilas Sihat Majalah Harmoni Bil 210

4 comments:

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Filem sekarang mna ada seramnya...
semua buat kita tergelak jer..cth filem Ngangkung..nama seram...akan tetapi bila masuk jalan cerita..sure ketawa jerr...

Hafiza AizZawa said...

x suke la cite hantu sbb terbawa2 dlm tido..fiza nie penakut...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza kalau tengok filem seram mesti bertambah stress.. ehe, aiza memang penakut..

Tetamu Istimewa said...

Macam pernah tengok je tulisan ni.

Majalah Harmoni kan?

Terima kasih ya kak, baca cerpen saya. Terharu rasanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers