My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 12 August 2013

RaYa 1434H PaLiNg BeST

Assalammualaikum..

Syukur ke hadrat Illahi kerana kurniakan Hari Raya AidilFitri yang paling best buat Erin dan Family..Kenapa Erin identify raya kali ni paling best sebab kami sekeluarga berpeluang menyempurnakan solat Aidilfitri bersama-sama di Masjid yang paling cantik di Alor Setar ni.. Masjid Al-Bukhari Alor Malai..

Cantiknya kawasan Masjid yang ditanami dengan pokok-pokok kurma seakan-akan berhari raya di Tanah Arab..After solat sunat Aidilfitri..Kami mengambil kesempatan untuk merakamkan detik-detik indah sebagai kenangan..Jom view gambar-gambar tersebut..

 Wah.. Mama dah kena snap awal dari Erin.. Mama Erin yang paling cantik di dunia..

 Ni Abah Erin yang paling handsome dan Macho di dunia.. 

 Ni Adik Erin.. Nama dia Erra.. Hehe.. Adik yang paling manja tau.. Suka merajuk loh..

 Ni gambar Erin dan Erra..Sweet tak kami.. hehehe..(Mengadaaaanyeerrr...)

 Suasana di Masjid Al-Bukhari after solat sunat hari raya..

 Kami yang sweet di pagi raya AidliFitri..

 Loh..ubah tempat pulak..

 Macam budak sekolah rendah je gayanya.. Padahal student Matrikulasi tuu..

 Ni Kakaknya.. (Hehe..Ni Erin lah..Bertema purple jer..)

 Pagi-pagi raya..Peace No War okay...

 Insan-insan yang paling ku sayang..Alhamdulillah di atas kurniaan Mu Ya Allah..

 Tanpa mereka..Siapalah diri ini.. Love both of you.. Mama dan Abah..

 Me and my parent..

 Okay.. possing jarak-jarak sikit..Ambik mood Raya..

 Wow.. Romantiknya my parent di hari raya..

 Hehe.. Macam poyos je.. dua-dua orang nih..
 Haha.. Sila sengetkan kepala anda yer untuk view picture ni..Nak rotate macam payah je..

 Okay.. Single lagi nih.. hahaha..macam promote diri plak.. :-P

 Nampak tak Mama I ada kat belakang tuu..Dok main ayaq kolam ka Mama??


Okay.. Mau pergi beraya sudah.. Tata Masjid paling cantik.. Next time InsyaAllah nak solat sunat Aidilfitri kat sini lagi.. :-P

5 comments:

Cik YuYu said...

wahhhh sweetnye di pagi raye :)

Teena Tna said...

kat depan masjid ni macam pokok tamar lahh..yeke??

#selamat hari raya Aidilfitri

S.K.A said...

bergambar sakan ye dihari raya =) cntik masjid 2..unik je..btol la..tgok skali mcm kt tanah arab je

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

seronoknya erin bersama family di pagi raya.. menarik betul kat masjid tu ada pokok kurma ya?

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Segaknya di pagi raya....mmg sweet sgt semuanya...
Selamat Hari Raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers