My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 17 August 2013

Part 1 : PoSiTive WoRdS

Assalammualaikum..

Today I want to post about positive words..As we know...The kind of word can make energy for us.. Isn't it? Which more we were think about it? Let's to read now..Hehe..(Sory..ayat English nya tunggang langgang)

1. Today's preparation deteermines tomorrow's achievements

2. To ask a question may bring a moment's shame, but not to ask and remain ignorant is lifetime of shame.

3. You will work better if you set yourself deadlines.

4. Doing your homework consistently better than complaining about your result later.

5. There is no success without effort.

6. When you stop learning, stop listening, stop looking and asking questions, then it is a time to die.

7. I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand.

8. You are free to choose, but the choices you make today will determine your tomorrows.

9. Know what you want. Have an aaim, a goal, an objective.

10. Failure is not necessarily missing top grades, but aiming too low.

To Be Continue.. @_^

3 comments:

Norhasniza Khalid said...

wah.. omputih tu.. mama tunggu the continue.. (mama omputih ni terabur ler..)

puteri airyn said...

Erin pun bertabur jugak..tengok buku tu..hehe

Tetamu Istimewa said...

Speaking London ya. Bagus-bagus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers