My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 14 August 2013

My TraVeLoG : ThaiLand (HaTyAi)

Assalammualaikum..

Sesuatu yang menarik bagi Erin ialah apabila travel pasti akan dirakamkan kenangan..Erin memang suka travel dan snap picture with any camera..

Ni nak cerita pada U all tentang travel Erin ke Hatyai with geng office lama Erin.. Best jugalah..Walaupun Hatyai tu Erin dah banyak kali pergi..Ni gambar-gambar kenangan lama ni.. So, Erin nak upload masuk ke blog kesayangan hamba ni..(Bukan nak menunjuk.. Tapi nak tunjuk je.. Hehe)

 Mukaku yang putih terkena pancaran cahaya lens kamera..Masa ni on the way nak pulang dah.. Aik.. macam mana boleh ter upload dulu ni.. Hehehe..(Blog mistake)

 With My friend Zeety.. 

 Time ni jalan-jalan pusing pekan Hatyai..Depan Mc Donals yang pernah meletup tuu..

 Ni picture masa nak bertolak ke Hatyai.. Muka ceria je kan.. :-)

 Apsal ni nampak Erin macam gemuk je.. Huhu..
Beli kasut tuuu...Tak murah pun.. 

 Plan nak tengok movie.. Tapi tak sempat.. Bus dah nak jalan dah..
Next time lah yer..

 Kalau tengok movie pun bukannya faham sebab dalam bahasa thai dan tak ada subtilttle..


 Haa... Time ni singgah kat Danok.. Pekena daging lemak harimau kat sini.. Memang terkenal kot.. Masa Erin makan tu harganya RM7 sepinggan.. Makan ratah macam tu jer.. without rice..Makan bersama timun potong dan daun pudina.. Aish..pelik betul..Apapun daging tu terbaiklah.. sedap sehingga menjilat jari.. Yummy...!!

Ni lah dagingnya..Haaa..terliur tak..terliur tak??? Poyos betul Erin dok tanya U all macam tu kan..Hehe..

4 comments:

Tetamu Istimewa said...

Seronoknya dapat melancong. Saya belum berkesempatan ke luar negara lagi walaupun negara berjiran.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pun belum berpeluang ke sana lagi.. wah, unik nama daging lemak harimau tu..

puteri airyn said...

Cikgu Helmi dan Aiza..InsyaAllah kalian pun akan dapat kesempatan melancong jugak suatu hari nanti.. Erin p melancong pun semuanya pakej Jabatan.. :-)

Abe Din said...

Bestnya dapat jalan tempat orang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers