My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 9 July 2013

SeMua TeNTaNg Ku (Part 1)

Hai.. Kadang-kadang memang terfikir nak jadi femes..Tengok blogger-blogger lain yang femes..Macam syok jer..Tapi bila fikir.. Nak ker jadi macam celebriti?? Kepala geleng...Pernah dulu terfikir nak jadi model lah..Pelakon lah dan berbagai-bagai lagi yang femes ames..

So, Walaupun tak femes..

Tapi Erin tertekan jugak bila ada yang perhati bila pergi jalan-jalan kat luar 
(Nampak sangat nak kan privacy)

Bila apa-apa pun orang asyik tumpu kat kita saja..Nak kawan dengan kita.. siap berebut-rebut je.. 
(Fening aih pikiaq walaupun bukan celebriti)

Tujuan Erin joint Blog ni??

Hahaha.. memang lawak..sebab tak da motif..selain memang suka baca hasil penulisan sendiri..

Tujuan joint Nuffnang??

Entah ler.. Tengok orang joint..Erin pun sign up jugak lah..Bila sign in Nuffnang tengok ada 4 kupang.. Hahaha.. lagi nak gelak..Whatever pun bukan joint nak cari rezeki.. tapi syok jugak bila trafic tu meningkat.. Oooo..Kira ada orang view jugak lah page Erin ni..
(jangan nak tipu..sebab hang memang suka blogwalking blog orang lain.. Kikiki poyos sekejap)

Tujuan selalu buat cerita sekerat jalan..

Memang mau bikin panas.. Sebab suka sangat tulis cerita..tapi jarang nak ada sambungannya..Tengah orang lain dok syok baca cerita yang dikarang.. Tapi tak ada ending..So, nanti ada yang bengang dan berang..Hahaha..(Nakal kalah jebon)

Tujuan buh gambaq-gambaq diri sendiri..

Saja nak habaq kat orang lain yang diri ini kiut miut walaupun dah nak masuk usia 30 tahun.. 
(Erin yang suka berangan lebih)

Tujuan selalu tukar banner blog..

Sebab ada sikap jemu.. Tukar N Tukar...Tengok ler banner yang sedia ada tu nak tahan lama mana..Kikikiki..(Pendirian tak tetap)

So...Sekian..TQ sudi baca..Hehehe ^_@

4 comments:

Nory Zoulkefle said...

dah femes nanti, nak kemana2 kena ready bawak pen je, senang feminat nak mintak autograph...heheheheh

puteri airyn said...

Susah jugak jadi orang femes.. hehe..

Mizz Aiza said...

dah masuk 30 tahun ke? kita sebaya la ya.. hihi.. semoga terus bersemangat untuk menulis dan berkongsi.. selamat menjankan ibadah puasa esok.. jangan lupa niat sebelum tidur.. :D

puteri airyn said...

Mizz Aiza..Tahun depan bulan 3..masuk lah 30 tahun.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers