My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 10 July 2013

JoM Pi TESCO

Assalammulaikum..

Selalu U all shopping barang dapur kat mana yer??

Apa? Kat pasar? Lagi-lagi...

Haa..Sesekali tu pi lah shopping barang dapur kat TESCO..Tadi pagi Erin, Mama and Abah pi TESCO shopping barang dapur..Lagi best kat TESCO sebab ada aircond..Hehe..Kiranya tak ler berpanas kan..Mentang-mentang lah hari ni kedah cuti umum kan..So, apa lagi..meronggeng sakan lah yer..

 Ikan Aya..a.k.a Ikan Kayu..a.k.a Ikan Tongkol..What ever sebab ikan ni memang banyak nick name..Glamer gitu yer ko ikan...

 Ni ikan kembong a.k.a Ikan Temenung..Wah..segar-segar gituuu..Yang comey tu ikan apa entah..Tak de tulis nama pun..(So, Pekerja TESCO Mergong sila take note yer..Sebab U all letak ikan tapi tak mention nama dia..)

 Ni Ikan Merah..Segarnyer depa nih..Dan mata bolat-bolat..Hehe

 Daging kambing..Uish sodap ni buat Lamb Chop..

 Haha..Kaki ayam..Wow banyaknya..eee..kuku tak potong..Ayam kan manalah reti nak potong kuku..

Ini apakah?? Cenonot ayam.. Hehe..shhhhyy...Kalau masak ni diam-diam je tau.. Kalau orang tahu ni mesti tak nak makan.. Tapi ni yang best sebab banyak lemak.. Eee...U all makan ke?? Hahaha...

Itu je yang Erin nak cerita after round-round Tesco bersama family dan beli apa yang patut..
So, TQ sudi baca.. ^_^

2 comments:

Nory Zoulkefle said...

rumah nory pon dekat dengan Tesco...
boring2 pergi situ jela...hehe

puteri airyn said...

Kat TESCO or GIANT pun dah macam barang basah...so, boleh berubah angin dari pi ke pasar kan.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers