My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 9 August 2013

Epid 1 : BBQ di HaRi RaYa KeDuA

Assalammualaikum..

Wah..teruja gituuu..hari ni..acara yang selalu kami lakukan di kampung pada hari raya kedua pada setiap tahun ialah..berkumpul sanak saudara beramai-ramai dan adakan open house..

Hmm..hmm..bukan siang tauu..we all buat malam..Ala ala dinner BBQ gituuu..

Kambing bakar bergolek..satay kajang..nasi Arab..laksa..nasi ulam..sayur keladi..nasi impit kuah kacang..kuih samosa..dan macam-macam lagi..haha..malam sat lagi makan lag sampai lebam..

So..Erin mempersembahkan beberapa keping gambar pra dinner BBQ..best weh..sampai tak tau nak habaq..

2 comments:

Tetamu Istimewa said...

Amboi sedapnya. Kambing tu beli ke bela sendiri? Mesti mahal kan.

puteri airyn said...

Hehe..kambing tu pakat-pakat kutip duit..tak mahal sangat,cikgu..RM400 kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers