My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 9 August 2013

Epid 2 : BBQ DiNNeR mALaM RaYa KeDuA

Assalammualaikum..

Boom boom bunyi mercun..huhu..Alhamdulillah..kenyanglah sudah..

Uish..tak tau nak habaq lah..ramai betul tetamu yang datang..hairan pun ada sebab tetamu yang datang di luar jangkaan..sampaikan ada yang tak kenal pun datang juga..tak pasti lah dijemput atau tak..apapun dah niat kenduri..So, jemput-jemput lah makan..

Paling cepat habis..BBQ section..kambing golek, ayam panggang, satay kajang..memang diserbu dulu..

Jom view picture yang Erin telah snap ni..

2 comments:

nor azman said...

wah sedapnya..slmt hari raya

puteri airyn said...

Selamat Hari Raya.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers