My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 4 August 2013

CoMmEnT MoDeRaTioN FoR HaRi RaYa

Assalammualaikum..

Apsal dengan tajuk entri Erin ni?

Ye lah Comment Moderation tu apa yang ada pada bahagian setting blog kita semua..

Erin dah adjust dari Always kepada Never..

Tujuannya..??

Supaya bila Erin online blog guna my Xperia.. Erin boleh view segal;a komen U all..Application blog yang ada pada Xperia Erin ni macam pelik skit.. Kalau letak moderation..Nanti Erin tak boleh view komen U all.. Ye lah.. Sepanjang cuti beraya.. Erin akan update blog hanya menggunakan Xperia yang kecil tu..Malas nak bawak balik Laptop..

Seperkara lagi.. aktiviti blogwalking jugak tak dapat dilakukan.. huhu.. Melainkan Erin dah hafal link blog U all tu.. Huhuhu.. sedih tak dapat blogwalking..

Apapun hope U all enjoy with Ur Eid Fitri Holiday..Kita tak payah blogwalking lah yer.. Kita Footwalking ke rumah berhari raya je lah..

9 comments:

Tetamu Istimewa said...

Wah, kak kalau dapat hafal memang hebatlah. huhuhu

Norhasniza Khalid said...

haha! kalau hafal, memang terbaik lah..

Aida Ismail said...

Hehe~ link blog Aida senang je nak ingat XD

PakcikLie PCL said...

link blog pcl ingat tak.. ¿ bw bukan satu bebenan jika kita buat secara santai...sambil duduk tggu berbuka pn boleh..janji line tenet ada.

cahaya ilahi said...

boleh ke hafal ?, kalau hafal memang hebat la ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

erin dah balik kampung ke? selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin aiza ucapkan di sepanjang perkenalan kita di alam maya.. hati2 memandu tu..

S.K.A said...

xpe :) aktiviti blogging stop dlu..ape un slamat hari raya

Norcahaya Ali said...

selamat hari raya kak erin. hati2 balik kg. hehehe selamat pegi . selamat balik.

mirza syazwina said...

selamat hari raya maaf zahir batin,kita stop dulu blogwalking ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers