My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 16 October 2013

Gara-gara Cerita Encik Sombong

Assalammualaikum..

Hari ini Erin terdetik di hati nak terbitkan entri berkaitan drama..

Adoilah..Gara-gara drama tentang Aku Cinta PadaMu Encik Sombong, Erin melangkah ke Kedai Buku untuk mencari novel berkenaan.. Sebelum ni pun Erin pernah ikut cerita ni di http://www.penulisan2u.my/ ..Tapi baca beberapa bab je..Masa tu rasa macam tak berapa best sebab tak dapat bayangkan situasi dan jalan ceritanya.. Bila dah diadaptasi ke drama, terus teruja nak baca novel ni sampai habis.. Novel ni pun murah sangat-sangat RM18 sahaja bagi Semenanjung Malaysia..



Eh pasal drama ni mesti dah ada diantara you all yang dah gila bayang dengan pelakon pelakonnya kan.. Aha.. Jangan tipuuuu...


Kalau yang perempuan mestilah Heronya yang arrogant tu jadi pilihan dengan gaya yang penuh mantap keegoannya..Ego-ego pun dalam hati ada taman.. Hehehe.. Erin pula memang suka lakonan Azlee Hairi.. Memang dia ada gaya..Kalau nak cari calon pun nak cari yang sasa macam Azlee ni.. Haha berangan je kot..


Kalau si lelaki pula mesti teruja dengan lakonan Zara Zya kan... Wajahnya yang ayu dan sesuai dengan watak gadis kampung. Tapi watak Zara Amirah ni nampak macam garang juga yer.. Hehe.. Kiranya sama-sama arrogant jugak lah..


Kesimpulannya cerita ni memang best dan Erin sedang baca novel ni sekarang.. Kepada penulis cerita ni.. http://tintaalieshakirana.blogspot.com/ Tahniah diucapkan.. Bolehlah jadi penulis idola Erin sebab Erin suka baca hasil penulisan beliau di blognya..

15 comments:

azman Arsad said...

orang rumah suka sangat tengok cerita nih.. layan ajelah.. remote dia pegang hahaha

Shark Kay said...

eh eh..
sama pulak entry kita.
cuma lian jer kisah dia.
heheh..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pun baru ikuti cerita tu..

Mawardi Yunus said...

Seamat hari raya haji kepada tuan blog :) dari mawardiyunus.com

Aku Penghibur said...

acik baru sekali tengok cerita ini

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA acik ucapkan

EncikKai Abgdude said...

hehe biasa la tu ..
mcm ombak rindu gak dlu..
org tengok dlu baru cari novel dia..

http://abgdude.com/blog/

Norhasniza Khalid said...

tak sabar menunggu cerita ni .. hihi

SecretOfShaila said...

tidak berkesempatan lg hendak tgk cite nie...heee

Yumida Huda said...

ada tengok sekejap hari tu

Ida Syuhada said...

KLu kak erin tak tulis, ida tak tahu ada cite ni sbb ida jarang2 tengok tv

sha (chirp chirp) said...

cerita bualan hangat sume org. kihkih

puteri airyn said...

Best kan cerita ni setiap malam Erin tunggu.. Err.. Arrogantnya lelaki tu.. Mintak-mintakla jangan yang arrogant mai kat Erin.. i dislike...!! Hahaha

International Directory Blogspot said...

Hello I'am Chris From France!!
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************

Lieya Von Jay said...

saya tak berapa berkenan sangat kak dgn hero ceta ni. hehe..

TelingaBulat said...

tb sentiasa layan cite ni..arghh stress sbb comel sgt walaupn kasar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers